Declaratie de accesibilitate

 
 
DECLARAŢIE DE ACCESIBILITATE (art. 6 alin. 1 din OUG nr. 112/2018)
 
DECLARATII GENERALE
 
Comuna Piatra Soimului se străduiește să se asigure că serviciile sale sunt accesibile persoanelor cu dizabilități. Comuna Piatra Soimului a investit resurse  pentru a se asigura că site-ul este mai ușor de utilizat și mai accesibil persoanelor cu handicap, având convingerea că fiecare persoană are dreptul să trăiască cu demnitate, egalitate, confort și independență.
 

Site-ul pune la dispoziție meniul pentru accesibilitatea site-ului situat în partea dreaptă-jos. Software-ul permite site-ului să-și îmbunătățească conformitatea cu Ghidul privind accesibilitatea conținutului web (WCAG 2.0).
 
ACTIVAREA MENIULUI DE ACCESIBILITATE

Meniul de accesibilitate poate fi activat făcând clic pe pictograma meniului de accesibilitate care apare în partea dreaptă-jos al fiecărei paginii care permite citirea textului in limba romana, marirea si micsorarea dimensiunii fontului,  colorarea textelor interfeţei acestuia în funcţie de culoarea aleasă.
 
EXONERARE DE RĂSPUNDERE
 
COMUNA PIATRA SOIMULUI continuă eforturile de a îmbunătăți în mod constant accesibilitatea şi serviciile site-ului, crezând că este obligația noastră morală colectivă de a permite o utilizare perfectă, accesibilă și neîngrădită și pentru persoanele cu dizabilități.
 
În ciuda eforturilor noastre de a face ca toate paginile și conținutul pe www.monitorlocal-comunapiatrasoimului.ro să respecte pe deplin cerinţele de accesibilitate, este posibil ca un anumit conținut să nu fi fost încă complet adaptat la cele mai stricte standarde de accesibilitate; în acest sens vă rugăm să ne contactaţi pentru a implementa soluția tehnică cea mai potrivită.
 
PENTRU UTILIZATORI

Dacă întâmpinați dificultăți cu orice conținut de pe www.monitorlocal-comunapiatrasoimului.ro sau aveți nevoie de asistență în orice parte a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați și vă vom ajuta cu plăcere.
 
CONTACTEAZĂ-NE
Dacă doriți să raportați o problemă de accesibilitate, aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, vă rugăm să ne contactați.

COMUNA PIATRA SOIMULUI

str. Primariei, nr. 48


Loc Piatra Șoimului, jud. Neamț

Tel: 0233 - 296 548

Fax: 0233 -296 598 

www.primariapiatrasoimului.ro

Newsletter