Image

PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Politica de confidențialitate si protectie a datelor cu caracter personal

Incepand cu data de 25 mai 2018 respectăm și aplicăm noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679.

Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate si protectie a datelor cu caracter personal.
Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor detip cookie, însă nu uita că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile de mai jos.

Politica de Cookie
Aceasta politica de cookie-uri explica ce sunt cookie-urile si cum le folosim pe siteul nostru.

Va rugam sa cititi aceasta politica pentru a intelege ce tip de cookie-uri folosim, informatiile pe care le colectam cu ajutorul modulelor cookie si modul in care sunt utilizate aceste informatii.

Poti sa iti dai consimtamantul pentru utilizarea cookie-urilor si poti sa-l revoci modificand setarile de pe browser-ul tau, care iti permite sa accepti sau sa refuzi setarea tuturor sau a anumitor cookie-uri.

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt fisiere care contin un volum mic deinformatii.

Cookie-urile sunt stocate pe browser sau pe hard disk-ul calculatorului sau al dispozitivului tau.

Cum putem folosi cookie-urile?

Utilizam modulele cookie pentru a te distinge de alti utilizatori ai site-ului nostru si pentru a oferi o experienta de navigare unica pentru tine. Cookie-urile sunt folosite de noi pentru ca site-ul nostru sa-si aminteasca ce ai facut în timpul navigarii, de exemplu, detaliile tale de logare.

Cookie-urile contin informatii care sunt transferate pe hard disk-ul computerului tau. Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a stoca informatii, cum ar fi momentul in care vizitatorul a intrat pe site, daca a mai fost pe site pana acum si ce site a raportat pe pagina web.

Poti sterge sau bloca aceste module cookie, dar daca faci asta, e posibil ca unele functionalitati ale site-ului nostru sa nu mearga conform asteptarilor.
 
Ce tip de cookie-uri folosim?
Fisierele cookie pot fi sub forma de cookie-uri de sesiune sau cookie-uri persistente.

1.Cookie-urile temporare - acestea sunt stocate temporar in dosarul "cookie" al browser-ului web, care le memoreaza pana cand utilizatorul iese de pe site-ul respectiv sau inchide fereastra browser-ului (de exemplu, cand te conectezi/ deconectezi/ de pe un cont de email sau retele de socializare)

2. Cookie-urile persistente - acestea sunt stocate pe hard disk-ul unui computer sau alt dispozitiv (si, in general, depind de ciclul de viata presetat al modulelor cookie). Anumite cookie-uri sunt utilizate exclusiv in timpul unei singure sesiuni si nu sunt memorate dupa ce utilizatorul paraseste siteul web, in timp ce alte cookie-uri sunt memorate si reutilizate de fiecare Bdata cand utilizatorul revine pe site-ul respectiv.

Cu toate acestea, cookieurile pot fi sterse de utilizator in orice moment prin accesarea setarilor browser-ului.

Acestea vor ramane stocate pe computerul sau pe dispozitivul tau, pana cand vor
fi sterse sau pana cand vor atinge data de expirare.

Utilizam urmatoarele cookie-uri:

1.Cookie-urile de sesiune. Cookie-urile care asigura buna functionare a siteului.

Motivul utilizarii: Aceste cookies sunt necesare pentru ca sa permita utilizatorilor sai sa foloseasca site-ul.Ne permite, de asemenea, sa recunoastem interactiunile tale anterioare si sa ne securizam site-ul.

2. Cookie-uri analitice/de performanta. Aceste cookie-uri ne permit sa recunoastem si sa calculam numarul de vizitatori pe site-ul nostru si sa vedem cum se misca vizitatorii, atunci cand il folosesc. Acest lucru ne ajuta sa imbunatatim modul in care functioneaza site-ul nostru, de exemplu, asigurandu-ne ca utilizatorii gasesc cu usurinta ceea ce cauta.

Google Analytics

Motivul utilizarii: Google Analytics este un instrument simplu, usor de utilizat, care ajuta proprietarii site-urilor sa cuantifice modul in care utilizatorii interactioneaza cu continutul site-ului. Intrucat un utilizator navigheaza pe mai multe pagini web, Google Analytics ofera proprietarilor de site-uri tag-uri (librarii) JavaScript pentru a inregistra informatii despre pagina pe care un utilizator a vizitat-o, de exemplu adresa URL a paginii. Librariile JavaScript Google Analytics utilizeaza Cookie-urile HTTP pentru a
"memora" ce a facut un utilizator pe paginile anterioare/ interactiunile cu site-ul web.

Cum poti controla cookie-urile?
Folosim cookie-urile in baza consimtamantului tau. Consimtamantul pentru utilizarea cookie-urilor se acorda si poate fi revocat prin modificarea setarilor de pe browser-ul tau, care iti permite sa accepti sau sa refuzi setarea tuturor sau a unor cookie-uri. Te rugam sa te asiguri ca setarile calculatorului tau reflecta faptul ca esti/ nu esti de acord sa accepti cookie-urile. Retine ca, daca folosesti computere diferite in locatii diferite, va trebui sa te asiguri ca fiecare browser este ajustat astfel incat sa se potriveasca preferintelor tale privind cookie-urile.

Poti seta browserul sa te avertizeze inainte de a accepta cookie-urile sau poti sa-l setezi sa le refuze, desi este posibil sa nu ai acces la toate functiile acestui site daca faci acest lucru. Recurge la butonul “help” (ajutor) al browser-ului tau, pentru a afla cum poti face acest lucru.

Poti sa controlezi si/ sau sa stergi cookie-urile, dupa cum doresti. Poti sterge toate modulele cookie, care sunt deja pe computerul tau si poti seta cele mai multe browsere pentru a impiedica plasarea acestora. Totusi, daca faci acest lucru, este posibil sa fii nevoit sa reglezi manual anumite preferinte, de fiecare data cand vizitezi site-ul nostru web, iar unele servicii si functionalitati ar putea sa nu functioneze.

Toate browser-ele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile Cookie - urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte”al browserului tau.

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti
folosi optiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari

Pentru setarile Cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul:http://www.youronlinechoices.com/ro/unde gasiti mai multe informatii privind
confidentialitatea legata de publicitatea online.

Pentru informatii despre folosirea cookie-urilor folosite de Google Analytics puteti
consulta https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsj
s/cookie-usage

Linkuri utile
Daca doriti sa afli mai multe infromatii despre Cookie-uri si la ce sunt utilizate,
recomandam urmatoarele linkuri:

Microsoft Cookies guide
All About Cookies
http://www.youronlinechoices.com/ro/

Politica de confidențialitate si protectie a datelor cu caracter personal

Acest site respecta legislatia romana in vigoare pentru protectia persoanelor cu
privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Acest site nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre
utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta. In acelasi timp insa, acest site poate dezvalui
informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru,
cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar
pentru protejarea drepturilor si intereselor sale.

Acest site colecteaza informatii de la utilizatorii sai din rapoartele traficului
inregistrat de serverele care gazduiesc site-ul si prin intermediul cookieurilor..
Atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre
dumneavoastra : ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in site.

Acest site inregistreaza aceaste informatii pentru o perioada de timp determinata.
Utilizam servicii externe companiei de analiza a traficului – cum sunt cele puse la
dispozitie de Google Analytics

Drepturile tale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Ai urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in
conditiile prevazute de lege:

1. Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la tine pe care le detinem;

2. Dreptul la corectarea oricaror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;

3. Dreptul la opozitie sau la restrictionarea utilizarii de catre noi a datelor tale cu caracter personal;

4. Dreptul de a iti retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe baza de consimtamant. Retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului de dinaintea retragerii acestuia;

5. Dreptul la stergerea datelor tale cu caracter personal, in situatiile in care ti-ai retras consimtamantul, cand prelucrarea nu mai este necesara sau cand prelucrarea respectiva este contrara legii;

6. Dreptul la portabilitatea datelor ce iti permite sa transmitem o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la tine catre o entitate indicata de tine.

In cazul in care ai intrebari cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal sau daca doresti sa ne trimiti o cerere sau sa ne contactezi pe adresa de e-mail.

Vom analiza fiecare cerere si te vom informa cu privire la actiunile intreprinse, in
cel mai scurt timp posibil, in termen de maximum o luna de zile. In cazul in care
vom avea nevoie de mai multe informatii de la tine sau daca intampinam dificultati in solutionarea cererii tale, te vom informa fara intarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de mai mult timp pentru a efectua o analiza corespunzatoare a cererii tale.

Prezenta politica de confidentialitate si protectia datelor poate suporta modificari
in functie de reglementarile legale sau pentru a urma recomandarile oferite de
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
Prezenta politica se aplica din data de 25.05.2018.